STREET FOOD

STREET FOOD

Cada cap de setmana Mercantic té l’oportonitat d’oferir una gran varietat gastronòmica més enllà dels restaurants permanents. Si el que us ve de gust és street foodestrelladamm i Mercantic obren la terrassa, a la plaça de la font, dissabte i diumenge. Cada cap de setmana hi ha tres food trucks diferents que obren un gran ventall de possibilitats i opcions al gust de tothom. Diumenge, a més podràs gaudir-les amb street music i l’ambient del mercat que organitzem cada setmana a l’exterior.

 

Every weekend Mercantic has the opportunity to offer a great variety of gastronomy beyond permanent restaurants. If what you fancy is street food, Estrella Damm and Mercantic open the terraces in Plaça de la Font saturday and sunday. Every weekend there is three different food trucks with a wide range of possibilities and options. Furthermore, sundays you will be able to enjoy it with street music and the market environment that we organize every week outside.

 

Cada fin de semana Mercantic tiene la oportunidad de ofrecer una gran variedad gastronómica más allá de los restaurantes permanentes. Si lo que os apetece es el Street Food, estrelladas y Mercantic abren la terraza en la plaza de la fuente, cada sábado y cada domingo. Cada fin de semana hay tres food trucks diferentes que abren un abanico de posibilidades i opciones al gusto de todo el mundo. Domingo además podrás disfrutarlo con street music i el ambiente del mercado que organizamos cada semana a exterior.

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada