RESTAURACIÓ A MA PETIT MAISON

RESTAURACIÓ A MA PETIT MAISON

Un banc de fusta, amb potes Alsacianes s’exposa a Ma petit Maison. Després d’un procés de restauració cuidat pas a pas, per deixar la fusta el més natural possible i deixant un toc de pintura amb una capa de cera per aconseguir uns acabats únics i immillorables.

A wooden bench, with Alsatian legs is shown at Ma Petit Maison. After a careful restoration process, to leave the wood as natural as possible and leave a touch of paint with a layer of wax to achieve unique and unbeatable finishes.

Un banco de madera, con patas Alsacianas se expone a Ma petit Maison. Después de un proceso de restauración cuidado paso a paso, para dejar la madera lo más natural posible y dejando un toque de pintura con una capa de cera para conseguir unos acabados únicos y inmejorables.

 

MERCANTIC T’INSPIRA

Des de Mercantic, ens encanta donar-vos idees per saber com incorporar aquestes joies antigues, artesanals o de la història del disseny de producte que troben els nostres comerciants.

From Mercantic, we are glad to give you ideas to know how to introduce this antique jewels, handmade or design icons that our shopkeepers find.

Desde Mercantic, nos encanta daros ideas para saber como incorporar estas joyas antiguas, artesanales o de la historia del diseño de producto que encuentran nuestros comerciantes.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada