MERCANTIC VINTAGE VILLAGE

MERCANTIC VINTAGE VILLAGE

MERCANTIC obrí les seves portes el 1992 amb la decidida vocació d’esdevenir centre de referència per als amants de les antiguitats i objectes vintage. Ubicat a les antigues instal·lacions de la fàbrica de ceràmica que Josep Barnils havia fundat el 1958 al seu retorn d’un llarg periple a la colònia espanyola de Guinea Equatorial, el centre acull avui dia uns dos-cents comerciants.

Mig centenar de botigues conformen una intricada xarxa de carrerons al voltant dels forns de la vella fàbrica, oferint una extensa mostra de mobles i objectes de totes les tendències. En el pis superior s’imparteixen regularment TALLERS de restauració, ceràmica, vitralls etc. Aquesta activitat artística es complementa amb LA PUNTUAL, centre artístic per a joves talents que, amb caràcter de residents, obren al públic els seus tallers creatius alhora que exposen la seva obra a la sala d’exposicions annexa.

Actualment Mercantic ofereix quatre tipus de mercats mensuals que ofereixen productes amb les 4 bastants més característiques d’aquest espai: Les arts&Craft, el brocante, el disseny, i la tradició d’objectes vintage el primer diumenge de cada mes. Juntament amb activitats culturals i d’oci com els concerts al Siglo i al cafè Belgrado, o les food trucks i la cultura gastronòmica que ofereixen els nostres restaurants.

Doncs què és Mercantic? Cultura, història, art, disseny i tradició units a un mateix recinte.

 

In 1992 Mercantic opened its doors to the public with the firm conviction of becoming a benchmark for the antique and vintage goods sectors in Barcelona. Located in an old pottery factory founded by Jose Barnils in 1958, Mercantic serves as a host to more than 200 traders and collectors.

Approximately 50 stands form a web of alleys and corridors surrounding the old furnaces that exhibit the broad sample of furniture and objects that are offered in the market. Restoration, pottery, painted glass and other crafts workshops take place in the upper floor of the building. These creative efforts are complemented with Puntual, the new artistic center for young artists who have the chance to show their own work in the exhibition room inside this new facility, as well as offer creative workshops to the public in general interested in developing creative skills.

Nowadays Mercantic offers four different markets every month with products that represent the most characteristic aspects of this area: Arts&Craft, antiques, design and the vintage objects tradition celebrated the first Sunday of every month. Also with cultural and leisure activities like El Siglo and Cafe Belgrado concerts, and food trucks and the gastronomical culture that our restaurants offer.

So what is mercantic? Culture, history, art, design and tradition in the same enclosure.

 

MERCANTIC abrió sus puertas en el año 1992 con la clara vocación de convertirse en el centro de referencia del mundo de las antigüedades y los objetos vintage.

Ubicado en las antiguas instalaciones de la fábrica de cerámica que Josep Barnils había fundado en el año 1958 tras su regreso de un largo periplo de la colonia española de Guinea Ecuatorial, el centro acoge hoy en día unos 200 comerciantes.

Medio centenar de tiendas conforman una intrínseca red de callejuelas alrededor de los hornos de la vieja fábrica, ofreciendo una extensa muestra de muebles y objetos que abarcan todas las tendencias.

En la primera planta se imparten de manera regular TALLERES de restauración, cerámica, etc. Esta actividad artística se complementa con LA PUNTUAL, centro artístico para jóvenes talentos que, con carácter de residentes, abren al público sus talleres a la vez que exponen su obra en las exposiciones colectivas que tienen lugar en la galería anexa.

Actualmente Mercantic ofrece cuatro tipos de mercados mensuales que ofrecen productos con las cuatro claves más características de este espacio: las arta & crafts, el brocante, el diseño y la tradición de objectos vintage el primer domingo de cada mes. A la par, Mercantic ofrece actividades culturales y de ocio como los conciertos en el Siglo y en el Café Belgrado, o las Food Trucks y la cultura gastronómica que ofrecen los restaurantes del recinto.

¿Que es mercantic pues?  Cultura, historia, arte, diseño y tradición unidos en un mismo espacio.

 

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada