NADAL A MERCANTIC

NADAL A MERCANTIC

Com cada any, Mercantic es guarneix per donar la benvinguda a les festes de Nadal. Des de principi de desembre obre el calendari amb un Vintage Fest Christmas Edition, seguit d’un Mercat de Nadal que s’allarga fins al Mercantic de nit.

Les tendències més nadalenques que han anat sorgint durant l’hivern s’exposen durant tot el cap de setmana del Mercat: La llana, les fustes naturals i el daurat vesteixen les llars i tot Mercantic. La calidesa de totes elles s’uneix a l’art, la música, la gastronomia i el nadal per crear un cap de setmana inoblidable.

 

As every year, Mercantic is guarneced to welcome Christmas holidays. From the beginning of December, it opens the calendar with a Vintage Fest Christmas Edition, followed by a Christmas market that lasts until Mercantic at night.

The trends more Christmas that have been arising during the winter are exposed all the weekend: the wool, natural wooden and gold, dress up the homes and Mercantic. The warmth of all of them join art, music, gastronomy and Christmas to create an unforgettable weekend.

 

Como cada año, Mercantic se viste para dar la bienvenida a las fiestas de Navidad. Desde principio de Diciembre, abre el calendario con el Vintage Fest Christmas Edition, seguido de un Mercado de Navidad que se alarga hasta el Mercantic de noche.

Las tendencias más navideñas que han ido surgiendo durante el invierno, se exponen durante todo el fin de semana de mercado: La lana, las maderas naturales y el dorado visten tu hogar y todo Mercantic. La calidez de todas ellas se une al arte, la música, la gastronomía y la Navidad para crear un fin de semana inolvidable.

 

 

Comencem obrint el nadal el dijous dia 13 amb el Concert de jazz del grup Open Gate a la sala 1 de El Siglo a les 21h. Tots aquells amb entrada gaudiran del millor jazz, i des de les 20h30 de la barra oberta de menjar i beguda.

Un cop escalfats els motors, entrem en cap de setmana, on el nadal no s’atura. Entre els nostres dissenyadors, brocanters, interioristes i decoradors trobarem propostes nadalenques per a tots els gustos.

 

We start opening Christmas on Thursday 13 with a jazz concert by Open Gate at Room 1 of El Siglo at 9 pm. All those with a ticket will enjoy the best jazz, and from 8:30 pm the bar will opened with food and drinks.

Once warmed-up we are on the weekend, where Christmas doesn’t stop. Among our designers, antiques sellers, interiorists and decorators you will find Christmas proposals to suit everyone’s tastes.

 

Empezamos abriendo la navidad el Jueves 13 con el Concierto de Jazz del grupo Open Gate a la sala 1 de El siglo a las 21h. Todos aquellos que tengan su entrada disfrutaran del mejor jazz i des de las 20:30h de una barra abierta de comida y bebida.

Una vez calentados los motores entramos en un fin de semana, donde la navidad no se para. Entre nuestros brocanteros, diseñadores, interioristas y decoradores encontramos propuestas navideñas para todos los gustos.

 

 

Però aquest any tots podem personalitzar el nostre nadal, ja que a Casa Amparito ofereix gran varietat de tallers. Per una banda podeu venir a fer la vostra pròpia estrella el dissabte d’11 h a 14 h i de 15 h a 19 h. I allà mateix trobareu un taller d’Origamis de nadal que Petit Japó organitza durant tot el cap de setmana:

Dissabte a les 11 h taller de llums de Nadal amb nens i a la 13 h taller de carteres per adults.

Diumenge a les 11 h taller de corones de paper per a nens i a la 13 h taller d’estrelles per adults. No oblideu reservar plaça al mail:  jjja_ajy_uko@petitjapo.space

Un cop acabats els tallers, a les 19h al mateix espai, podrem escoltar una cantada de nadales per la Coral Back line Choir. I a les 20h30 musics de carrer, concert sorpresa gratuït a la plaça del Mercat.

 

But this year we can customize our Christmas, since Casa Amparito offers a large variety of workshops. On one hand you can come to do your own star on Saturday from 11am to 2pm and from to 3pm to 7pm. And right there you will find a Christmas origamis workshop that Petit Japó organizes during all the weekend:

On Saturday at 11am Christmas lights workshop with kids and at 1pm wallets workshop for adults.

On Sunday at 11am paper crowns workshop for kids and at 1pm stars workshop for adults. Don’t forget to book a place at:  jjja_ajy_uko@petitjapo.space

Once finished the workshops, at 7pm at the same space, we will be able to listen Christmas carols by Coral Back line Choir. And at 8:30pm street music, a surprise free concert at Plaça del Mercat.

 

Pero este año todos podemos personalizar nuestra Navidad, ya que en Casa Amparito se ofrece una gran variedad de talleres. Por un lado podéis venir a crear vuestra propia estrella el sábado de 11h a 14h i de 15h a 19h. Allí mismo encontraréis un taller de Origamis de navidad que Petit Japó organiza durante todo el fin de semana:

Sábado a las 11h un taller de luces de navidad con niño, y a las 13h un taller de carteras para adultos. El domingo a las 11h un taller de coronas para niños y a las 13h uno de estrellas para adultos. No olvidéis reservar plaza al mail: jjja_ajy_uko@petitjapo.space

Una vez terminados los talleres, a las 19h en el mismo espacio podréis escuchar una cantata de villancicos de la Coral Back Line Choir. I a las 20:30h el Street Music sorpresa i gratuito a la plaza del Mercado de Mercantic.

 

 

Dissabte és un dia molt llarg i diumenge no ens cal matinar així que el mercat s’allarga amb el Mercantic de Nit. Fins les 00h podreu seguir comprant i gaudint de la música, les food trucks del cap de setmana i els quatre restaurants que hi ha a Mercantic: Can Gula, Cafè Belgrado, La Compagnie Familiale i La Taverna Catalana.

I la nit l’acompanya dos Dj’s a partir de les 22h30 La Sala de El Siglo reviurà l’esperit de la boite dels anys 70’ i 80’ amb dos Sales i 2 ambients.

 

Saturday is a very long day and on Sunday we don’t have to wake up so early, so the market goes on with Mercantic at night. Until 12pm you can continue buying and enjoying the music, weekend’s food trucks and the four restaurants of Mercantic: Can Gula, Cafè Belgrado, La Compagnie Familiale i La Taverna Catalana.

From 22:30pm El Siglo will revive the soul of the nightclub Dolly Boite with the best music of the 70s and 80s with two dj’s, two rooms and two atmospheres.

 

El Sábado es un día muy largo y domingo no hay que madrugar, así que el mercado se alarga hasta el Mercantic de Noche. Hasta las 00h podréis seguir comprando y disfrutando de la música,  las food trucks del fin de semana y de los cuatro restaurantes que hay en Mercantic: Can Gula, Cafè Belgrado, La Compagnie Familiale y La Taverna Catalana.

I a la noche la acompaña un Dj’s a partir de las 22h30, El Siglo revivirá el espíritu de la boite de los años 70’ y 80’ con dos salas y dos ambientes.

 

 

 

Diumenge, amb un ritme més tranquil, els tallers, la gastronomia i els comerciants seguiran obrint per acabar de fer i comprar tots els regals de nadal que ens queden.

Com sempre, concert Vermut a la Sala El Siglo dissabte i diumenge.

 

On Sunday, with a slower rhythm, workshops, gastronomy and traders will continue opened in order to finish shopping all the Christmas gifts that are left.

As always, Vermouth concert at El Siglo on Saturday and Sundays.

 

El domingo, con un ritmo más tranquilo los talleres, las gastronomía y los comerciantes seguirán abriendo para terminar de hacer y comprar todos los regalos de Navidad que nos quedan.

Como siempre, el concierto vermut a la Sala El Siglo el sábado y el domingo.

 

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada