#MERCANTICTRENDS – CADIRES

#MERCANTICTRENDS – CADIRES

Quatre potes i un respatller. Un dels objectes més imprescindibles del nostre dia a dia, va néixer com un símbol d’autoritat i poder, i a poc a poc es va anar desenvolupant per acomodar la forma del nostre cos i ser un dels objectes de confort. La cadira és un objecte creat per la nostra comoditat però acull tot tipus de materials i dissenys, és per això que també s’ha convertit en una icona de la història del disseny d’interiors. La unió del bon disseny tenint en compte la utilitat de l’objecte és el que la fa una peça bàsica per a qualsevol espai. A mercantic tenim peces úniques i d’altres inspirades en icones del disseny com la Plastic Chair, la cadira Ghost, la Tonet, laPhanton i moltes més.

Four legs and a back. One of the objects more indispensable of our everyday life was born as a symbol of authority and power, and little by little was being developed to accommodate the shape of our body and being one of the objects of comfort.  The chair is an object created for our comfort but admits all kind of materials and designs, and that is why has become an icon of interior design history. The union of good design keeping in mind the utility of the object is what makes it a basic piece for any space.

Cuatro patas y un respaldo. Uno de los objetos más imprescindibles de nuestro día a día, nació como símbolo de autoridad, y poco a poco se fue diseñando para acomodar la forma de nuestro cuerpo y ser un objeto de confort. La silla es un objeto creado para nuestra comodidad pero acoge todo tipo de materiales  diseños, es por eso que se ha convertido en un icono del diseño de interiores. La unión de un buen diseño que tienen en cuenta la utilidad del objeto es lo que la hace una pieza básica en cualquier espacio. En mercantic tenemos piezas únicas y otras inspiradas en iconos del diseño como la Plastic Chair, la silla Ghost, la Tonet, la Phanton y muchas más.

 

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada