Mercantic Inspira: Moodboards

Sabies que el moodboard és l’eina perfecta per guanyar claredat i enfocament a l’hora de dissenyar l’estil d’un espai? Mercantic inspira a grans professionals al moment de crear els seus moodboards i posteriorment obtenir-ne els millors materials o objectes per materialitzar-ho.

 

Alhora el moodboard és una eina que es treballa en molts camps professionals com són l’art, el disseny i qualsevol disciplina creativa, ja que és una manera molt bona per parlar d’idees que visualitzem però que encara no s’han dut a terme. Per aquesta raó també presentem aquesta solució perquè els pugueu crear a casa vostra, i així explicar d’una manera més visual les vostres idees als nostres comerciants.

És una manera molt visual per descobrir si les idees que ens ronden per la nostra imaginació encaixen entre elles, i així puguem crear un espai coherent i visualment atractiu.

 

Què és un moodboard i com crear-lo?

El moodboard és una eina per tenir les idees clares en començar un projecte, sigui d’art o decoració. És una eina visual per explicar les idees a un mateix i al client en forma de prototip, i la manera de desenvolupar una creativitat i filtrar la multitud d’idees que sorgeixen a l’inici.

Per fer-lo cal extreure paraules claus que resumeixin el projecte, i recopilar imatges, retalls, objectes i tot allò que considereu adequat. Això s’acabarà resumint a poc a poc en un conjunt de textures que empasten entre elles, una paleta de colors coherent, etc., que anirà acotant el projecte cap a un sol camí.

 

El resultat és un collage aparentment, amb la diferència que no es presenten unes imatges, sinó que cada element és una peça imprescindible per explicar una sola idea, i junts creen una sola imatge.