Mercantic: Espai versàtil

Mercantic: Espai versàtil

Shootings, rodatges, gravacions, etc. Mercantic és un espai que canvia i és per això que pot oferir un attrezzo diferent per a sessions audiovisuals de tot tipus. Antiguitats que ens transporten a anys enrere, o mobles barrocs que poden crear una escenografia per un thriller. Tot i que també es pot respirar art i moda entre els passadissos de la nau central. Un dels exemples és la sessió fotogràfica realitzada amb nens per la campanya de Halloween 2018 de Party Fiesta, on els protagonistes són els nostres miralls, els objectes curiosos que es troben a la Unió de Brocanters, com els canelobres o el pallasso de ceràmica, i les caixes o el pati de casetes per recrear un poble de nit on les bruixes comencen a sortir.

Shooting: Party Fiesta

Localització: Mercantic

Direcció d’art: somosNOIR

 

Photo shootings, recordings, etc. Mercantic is a versatile place and that is why it can offer different atrezzos for audiovisual sessions. There are antiques that transports us to a few years ago, or baroque furniture that can create a set design for a thriller. Also you can feel art and fashion in the hallways of the central industrial unit. The most recent example is the photo shooting made with children for the Halloween 2018 campaign for Party Fiesta, where the focus are our mirrors, Unió de Brocanters’s curious objects as the candelabras, the ceramic clown, the boxes or the small houses patio to recreate a town at night where the witches come out.

Shooting: Party Fiesta

Location: Mercantic

Art direction: somosNOIR

 

Shootings, rodajes, etc. Mercantic es un espacio que cambia, y es por esta razón que puede ofrecer un atrezzo distinto para sesiones audiovisuales de todo tipo. Antigüedades que transportan a años atrás, o muebles barrocos que pueden crear una escenografía thriller. Aunque también podemos encontrar un ambiente que respira arte y moda, entre pasillos de la nave central. Uno de los ejemplos es la sesión fotográfica que realizó party fiesta con niños para la campaña de Halloween 2018, donde los protagonistas son los espejos, los objetos curiosos que se encuentran a la Unió de Brocanters, como candelabros o payasos de cerámica, las cajas o el patio de casitas de madera, que puede recrear un pueblo de noche donde las brujas empiezan a salir.

Shooting: Party Fiesta

Localizació: Mercantic

Dirección de arte: somosNOIR


No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada