Preparant la casa per a la tardor

Les vacances estivals són el millor moment per començar a preparar la casa de cara a la tardor i donar-li un nou aire. Per aquest motiu, aquesta setmana us fem arribar propostes interessants que ens dona la revista Elle Decor d’Estats Units. Així podreu portar a terme aquesta personal decisió i així deixar les nostres llars càlides i acollidores.

 

APOSTA PER PARETS DE COLORS ATARONJATS

 

Una increïble col·lecció d’art destaca contra les parets de color taronja foc a la casa de Umbria del segle XVI d’Antonello Radi. Els miralls antics, juntament amb cadires de vellut taronja, donen un toc vintage a l’espai, que es completa amb una estufa del segle XIX.

 

A Mercantic, la Neus de Crea Decora Recicla, et sabrà aconsellar sobre el millor to de les seves pintures Autentico Chalk Paint, mentre que si t’endinses en els nostres passadissos, podràs trobar joies per decorar l’espai. Si el que tens són unes butaques que vols renovar, trobaràs el tapisser a la zona de tallers. Els donarà una nova vida amb els texitis de vellut que més t’agradin.

 

BARREJA FUSTES

A la casa de São Miguel, de l’arquitecte Luís Bernardo Brito e Abreu, les cadires de colors caramel·litzades de 1960 de Daciano da Costa complementen els tons de les portes de pi i la taula de menjador de roure. L’armari és indo-portuguès del segle XVIII, el sostre és de cedre japonès i el sòl és de basalt local.

A Mirabosc trobaràs taules fetes a mida amb troncs increïbles mentre que els nostres antiquaris, com el Miguel Maroto, són on fer-te amb armaris antics com el d’aquesta casa, que son veritables joies.

Fes de l’art el protagonista de la casa.

En un recinte de granges de Nova York dissenyat per James Huniford, l’entrada està marcada per una pintura vermella-taronja de Rene Richard, d’art contemporani, que contrasta amb un moble clàssic Queen Anna.

Espais com la Puntual, o la zona de tallers, et permetran trobar obres d’art contemporani de joves artistes que seran perfectes per casa vostra.

Juga amb ratlles en tons càlids.

En aquest castell francès, les parets i el sostre de la sala familiar de les golfes estan cobertes per una tela de ratlles càlides, de Antoine d’Albiousse. El taulell és anglès del segle XIX, els coixins del pis són turcs i la catifa és persa.

És una bona idea emplenar casa teva de catifes. A Mercantic tenim a Casa del viajero on trobar catifes i coixins increïbles.