LA UNIÓ DE BROCANTERS

LA UNIÓ DE BROCANTERS

Les antiguitats expliquen històries passades i ensenyen a noves generacions com era el dia a dia dels seus pares i avis. Des d’objectes com raquetes de tenis, fins a mobiliari com ara un llit o una dutxa han anat evolucionant amb el temps per crear facilitats i millores, és per això que molts objectes dels quals es troben a la Unió de brocanters han passat a ser objectes obsolets, no per això menys valuosos. Aquestes peces formen part de la història, expliquen el passat i el futur, com arribem al que tenim actualment, plantejant preguntes noves sobre com evolucionaran els nostres estris actuals.

El disseny busca una unió entre la utilitat i l’estètica, i els comerciants de Mercantic plantegen habitualment noves maneres d’entendre el que ja tenim per trobar l’element més òptim i adaptat als nostres temps. Però sobretot busquen integrar les antiguitats a l’estètica actual per revaloritzar-les i donar-los un nou ús.

El segell que defineix Mercantic camina entre el passat i el present per crear noves històries al futur més proper.

 

 

Antiques explain old stories and show to new generations how was their ancestors day-to-day. From objects to tennis racquets, until furniture as a bed or a shower have been evolving with time to create facilities and progress. That is why many objects that are found in the Unió de Brocanters have become obsolete, but not less valuable. These pieces are part of history, explain the past and the future, how we arrive at what we actually have, posing new questions about how to evolve our current utensils.  

Design searches an union between utility and aesthetic and Mercantic merchanders usually pose new ways to understand what we already have, to find the ideal and adapted element to our times. But above all they want integrate the antiques to actual aesthetic to revalue them and give a new use.

The signature that defines Mercantic goes between past and present to create new stories to a close future.

 

Las antigüedades explican historias pasadas y enseñan a nuevas generaciones como era el día a día de sus padres y abuelos. Desde objetos como raquetas de tenis, hasta mobiliario como camas, duchas han ido evolucionando con el tiempo para crear facilidades y mejoras, es por eso que muchos objetos de los cuales se encuentran a la Unió de Brocanters han pasado a ser objetos obsoletos, no por eso menos valiosos. Estas piezas forman parte de la historia, cuentan el pasado y el futuro, como llegan a lo que tenemos actualmente, planteando preguntas nuevas sobre como evolucionaran nuestras herramientas actuales.

El diseño busca una unión entre la utilidad y la estética, y los comerciantes de Mercantic plantean habitualmente nuevas maneras de entender lo que ya tenemos para encontrar el elemento más óptimo y adaptado a nuestros tiempos. Pero sobretodo buscan integrar las antigüedades a la estética actual para revalorizarlas y darles un nuevo uso.

El sello que define Mercantic anda entre el pasado y el presente para crear nuevas historias al futuro más próximo.

7 Comments
 • LAURA CARBO PEIRO
  Posted at 23:26h, 04 Juny Respon

  Bona nit,
  Tinc unsm obles antics molt ben conservats i voldria vendre’ls.
  No ser on puc adreçar-me.
  Serien tant amables de donar-me alguna informació.

  Moltissimes gràcies

  • Mercantic
   Posted at 12:21h, 29 Gener Respon

   Hola Laura, cada comerciant gestiona el seu pròpi negoci, així que per vendre uns mobles has de contactar directament amb ells. T’adjuntem l’enllaç de la web on hi són tots, així podràs decidir quin es el més adequat segons el teu moble i contactar amb ell.
   https://www.mercantic.com/comerciants-2/

   Moltes Gràcies

  • Mercantic
   Posted at 12:25h, 29 Gener Respon

   Hola Laura, cada comerciant gestiona el seu pròpi negoci, així que per vendre uns mobles has de contactar directament amb ells. T’adjuntem l’enllaç de la web on hi són tots, així podràs decidir quin es el més adequat segons el teu moble i contactar amb ell.
   https://www.mercantic.com/comerciants-2/

   Moltes Gràcies

 • Teresa
  Posted at 11:43h, 30 Desembre Respon

  Quina vergonya en què s’ha convertit aquest espai, i, a més ara, es paga entrada de 2 euros. Li direm l’espais hipster, de brocanter poca cosa

  • Mercantic
   Posted at 12:19h, 29 Gener Respon

   Els diumenges cal pagar 2€ d’11 a 14h. Si veniu abans o després l’entrada és gratuïta! Els nens fins als 12 anys no paguen. Persones amb diversitat funcional més acompanyant tampoc paguen. I la resta de dies, de dimarts a dissabte, és gratuït.

 • Lina fonolla
  Posted at 11:56h, 29 Gener Respon

  Tinc uns objectes antics que m’interesseria. Vendre uns sillonets de reixeta i altres objectes de porcellana plats … voldria saber on dirigir e i si els interessa. GF contacte Lina Fonolla. 696 123

  903

  • Mercantic
   Posted at 12:22h, 29 Gener Respon

   Hola Lina, cada comerciant gestiona el seu pròpi negoci, així que per vendre uns mobles has de contactar directament amb ells. T’adjuntem l’enllaç de la web on hi són tots, així podràs decidir quin es el més adequat segons el teu moble i contactar amb ell.
   https://www.mercantic.com/comerciants-2/

   Moltes Gràcies

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada