ESCOLA DE RESTAURACIÓ

ESCOLA DE RESTAURACIÓ

L’art de donar vida a objectes que ja no en tenien, i un dels oficis principals de Mercantic. El que passa de moda pot tornar a agradar-nos i sobretot, pot tenir un estil propi i convertir-se en una peça única. El reciclatge i la reinvenció ens aporten avantatges: fan que els objectes aparentment obsolets perdurin en el temps i es conservin o tinguin un nou aspecte.

The art of giving life to objects that they didn’t anymore have, and one of the main trades of Mercantic. What goes out of fashion can like us again, and above everything, can have an own style. The recycling and reinvention brings us advantages: it causes that objects aparently obsolete last in time and conserve or have a new aspect.

El arte de dar vida a objetos que ya no la tienen, y uno de los oficios principales de Mercantic. Lo que pasa de moda puede volver a gustarnos y sobretodo, puede tener un estilo propio y convertirse en una pieza única. El reciclaje y la reinvención nos aportan ventajas: consiguen que los objetos aparentemente obsoletos perduren en el tiempo y se conviertan o tengan un nuevo aspecto.

2 Comments
  • Maria B P
    Posted at 14:55h, 30 Abril Respon

    M’agradaria saber si en feu de tallers per al públic prèvia inscripció. M’interessen els de la pintura decapadas.Moltes gr’acies-

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada