EL SIGLO DE MERCANTIC

siglo-mercantic-santcugat

EL SIGLO DE MERCANTIC

Un dels espais culturals que podeu trobar a Mercantic és la Nau del Siglo, on s’uneix art, cultura, i tot allò que siguis capaç d’imaginar. Un espai versàtil que s’adapta a cada esdeveniment i a cada client.

 

Per una banda la sala gran que cada dissabte i cada diumenge es vesteix per fer el concert-vermut: una estrella damm, un pica pica i música en directe. Cada cap de setmana nous artistes i músics ens presenten la seva obra.

Aquest espai ha estat també transformat en l’escenari per la gravació de “Músics” el programa de Televisó Espanyola, i altres rodatges per programes com “els lunis” o videoclips de “la Pegatina” o altres artistes.

Un espai que en altres ocasions ha estat el protagonista d’esdeveniments privats, bodes, etc. i s’ha reubicat cada objecte per poder crear un entorn nou a cada ocasió.

 

 

En aquest ja s’intueixen llibres, i si en segueixes el rastre, arribes a la segona sala de la Nau, una gran llibreria, un fons de més de 120.000 llibres fa de la Llibreria El Siglo la llibreria de vell més gran de l’Estat. Amb la incorporació dels fons de la desapareguda llibreria Canuda de Barcelona, El Siglo completa una oferta irresistible per als amants de la lectura i la música.

Acompanyada d’una cuina ha aconseguit esdevenir un dels espais on comprar llibres, mirar-los i llegir-los és una acció molt més completa de la que estem acostumats. Hi amaga racons on seure a fullejar algunes pàgines i un petit teatre on s’han presentat llibres, cançons i moltes més accions culturals.

 

 

No us perdeu aquest espai perquè no n’heu vist cap d’igual.

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada