CREA DECORA RECICLA

CREA DECORA RECICLA

A partir d’un canvi dràstic sorgeix la idea de crear un blog per compartir idees i gustos sobre decoració, que va arribar a molta gent. L’acollida va ser tan gran que d’aquí va sorgir el primer workshop creatiu que a poc a poc va acabar sent una botiga online i un seguit de workshops repartits per diverses ciutats.

 

 

Amb el temps i l’experiència desenvolpa la tècnica del Chalk Paint, una tècnica de pintura natural totalment alineada amb el projecte inicial.

El Chalk paint és una pintura natural que prové del guix, sense acrílics ni efectes. Com més guix, més vistós serà el resultat, amb més bons acabats perfectes per a la pintura decorativa. A poc a poc coneixent la tècnica, la marca que es va crear: Crea decora recicla, és un dels únics proveïdors d’aquest tipus de pintura per parets. I amb poc temps ha acabat esdevenint un dels referents del país.

 

 

Un equip amb idees i objectius clars ha acabat portant el color i la qualitat a les llars, que ha construït dos espais a Mercantic per mostra-vos les seves idees i per realitza els seus workshops.

No Comments

Post A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada